Business
@BUSINESS SOLUTIONS
alt alt

הפנים הרבות של עולם הקפה

Coffee Sapiens חושף את עולם הקפה בתקווה שההבנה תטפח חדשנות

מאת צוות Lavazza 3 דקות

מאז שהקים את קרן elBulli ב-2015, השף הראשי הספרדי, המשפיען והחדשני, פרן אדריה, התכוון לפרסם אנציקלופדיה של תחום הפיין דיינינג של העולם המערבי, המבוססת על המתודולוגיה של Sapiens, מתודולוגיה המאגדת עבורנו ידע על נושא ספציפי, בגישה היסטורית, גישה חברתית-פוליטית וגישה חברתית-תרבותית.

עובדה מעניינת: סאפיינס, מילה מהשפה הלטינית שמשמעותה "אחד שיודע".

סדרת ה-Bullipedia

בעוד הוא הקדיש את רוב זמנו למחקר על עולם האוכל, אדרייה המשיך ליצור את מה שמכונה כיום סדרת Bullipedia. סדרה זו, המורכבת מכמה כרכים, דנה בגסטרונומיה המערבית ומעורבים בה מומחים מתחומים שונים המחפשים חדשנות. בעוד ששלושת הכרכים הראשונים של הסדרה דנים ביינות, משקאות וקוקטיילים, האנציקלופדיה הזו גם הקדישה כרך שלם למקורות הקפה ולתרבות הסובבת אותו. 


 

מטרת המחקר היא קפה

ידוע גם בשם Coffee Sapiens, כרך זה מעיד על מסעו בן 20 השנים של אדרייה לצד Lavazza, אשר נתן לו השראה לחקור את הקפה דרך שיטת ה-Sapiens. הודות לסיפורים שנכתבו על ידי חוקרים ומדענים, כרך Coffee Sapiens בסדרת Bullipedia חולק את המורכבות המסקרנת של הקפה על כל צורותיו וביטוייו.

נכתב בשיתוף עם אוניברסיטת פולנזו, Coffee Sapiens שואף להבין קפה הרבה מעבר לשולי הספל. הכרך דן לעומק במקורות ובהיסטוריה של הקפה ובפניו הרבות: כיצד נולד, מה הוא הפך להיות, מה הוא מייצג עבור התרבות המערבית ומדוע יש לכבד אותו.

מה זה קפה באמת?

כרך זה מכסה ארבעה נושאים עיקריים: קפה כחומר לא משוכלל(הצמח); קפה  כמוצר ששוכלל על ידי האדם (מפולים לקפה טחון), קפה כהרחבה גסטרונומית (ממוצר גולמי למשקה); וקפה כחוויה גסטרונומית (עם דגש על הפעילות של בית קפה). עם זאת, כדי לדון בכל נושא בפירוט, כרך Coffee Sapiens מחולק ל-14 פרקים נפרדים. 

בין אם אתם חובבים, טירונים או מומחים בעולם הקפה, המחקר הזה נוצר כדי להעמיק את ההבנה שלכם בנושא הקפה ולהרחיב את נקודת המבט שלכם על מה שהוא מייצג בעולם כיום.

שירות לקוחות

זקוקים לעזרה? עיינו בשאלות הנפוצות שלנו או צרו עמנו קשר.

TRAINING CENTER

גלה עוד על רשת בתי הספר לקפה העולמית שלנו.