Back
סיפורי לוואצה
ALT

פראן אדריה: יותר ממאסטר שף

פילוסוף האוכל והגורו של הגסטרונומיה הבינלאומית, השף אדריה אינו זקוק שיציגו אותו.

מאת צוות Lavazza 2-3 דקות

פראן אדריה, שהמגזין "Time" הכתיר כאחד מ-100 האנשים המשפיעים ביותר בעולם, ובעל תארי כבוד, שינה באופן קיצוני את עולם המטבח העילי העכשווי בשנים האחרונות.

שיתוף הפעולה שלנו עם השף אדריה החל בשנת 2000, אז השקנו את הטרנד המיוחד Coffee Design. הודות לשותפות זו, הקפה הוכנס רשמית לעולם הגסטרונומיה העילית. באותה תקופה יכולתם ליהנות מקפה Lavazza בסוף ארוחה נהדרת במסעדות מובילות, כולל El Bulli בברצלונה ו-Heart on Ibiza.

 

 

במסעדת  El Bulli  אדריה המציא  שיטה יצירתית  שהפכה כעת לבסיס לפרויקטים מחקריים חדשים. הסיפור המלא וכל החומרים הנוגעים ל-1,846 המתכונים שרקח במהלך שנות יצירתו הגסטרונומית זמינים בקרן Cala Montjoi Foundation, שנפתחה בשנת 2019.

אדריה הוא גם המייסד של קרן El Bulli Foundation, מרכז חדשני למחקר גסטרונומי שמטרתו ללמוד ולקטלג את כל  הידע הקולינרי בעולם. יוזמה יוצאת דופן זו הציבה את החדשנות הקולינרית במרכז הבמה, והפגישה מסורות קולינריות, ידע ומומחיות מכל רחבי העולם.

שירות לקוחות

זקוקים לעזרה? עיינו בשאלות הנפוצות שלנו או צרו עמנו קשר.

FLAGSHIP STORE

ליהנות מחוויית Lavazza אותנטית בחנויות שלנו.