Back
סיפורי לוואצה
ALT ALT

ליקר קפה של Lavazza: מתכון מעולה

דרך טעימה ליהנות מהקפה האהוב עליכם ביחד או לבד. משפרים את רגעי הקפה שלכם עם Lavazza

מאת צוות Lavazza 2-3 דקות

עם הארומה העזה וטעמו החזק, ליקר הקפה הוא אחד הליקרים האהובים בעולם.

מקורו מתוארך לאיחוד איטליה, שהתרחש בשנות ה-60 של המאה ה-19. הודות לאינטואיציה של אוגו בורגטי, הבעלים האיטלקי של Caffè Sport, השילוב המנצח הזה של אלכוהול וקפה נוצר והוגש לראשונה לנוסעים במהלך חנוכת קו רכבת.

להכנת המתכון המעולה הזה, אנחנו ממליצים להשתמש בתערובת כמו Qualità Rossa. אספרסו מאוזןומלא-גוף, המייצג את התשוקה האדומה של איטליה, שנולד מאיחוד של עראביקה ברזילאית טבעית ורובוסטה.

רכיבים

להכנת סירופ הסוכר

250 מ"ל מים

250 גרם סוכר חום

 

להכנת המתכון

250 גרם אלכוהול 95%

100 מ"ל קפה אספרסו

20 גרם אבקת קפה

150 מ"ל מים

2 תרמילי וניל 

הנחיות

מכינים את סירופ הסוכר

1.     מערבבים את הסוכר והמים בסיר.

2.     מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 9 דקות.

 

מכינים את הליקר

1.     משרים את הווניל ואת אבקת הקפה באלכוהול במשך 7 ימים.

2.     מסננים את הנוזל שהתקבל בעזרת מגבת נייר או פילטר שהרטבתם         וסחטתם, תוך שימוש במסננת רשת צפופה או רגילה.

3.     מכינים את קפה האספרסו.

4.     מערבבים את סירופ הסוכר (250 גרם) עם האלכוהול.

5.     מוסיפים את האספרסו ולאחר מכן את המים כדי לדלל את כמות האלכוהול.

6.     מניחים למשקה להתקרר בטמפרטורת החדר.

7.     מוזגים לתוך בקבוק ומכניסים למקפיא

לסיום

 לאחר שהמשקה מתקרר, הליקר מוכן להגשה! 

שירות לקוחות

זקוקים לעזרה? עיינו בשאלות הנפוצות שלנו או צרו עמנו קשר.

FLAGSHIP STORE

ליהנות מחוויית Lavazza אותנטית בחנויות שלנו.