*Lavazza אינה שותפה של Nespresso, והיא אינה מקבלת ממנה תמיכה או חסות
קפה הוא טקס יום יומי עבור אין ספור אוהבי קפה וצרכני קפה, באיטליה ובכל רחבי העולם. אף על פי שמוקה היא עדיין השיטה המועדפת והנפוצה ביותר להכנת קפה, לפחות באיטליה, עוד ועוד אנשים בוחרים להכינו בעזרת מכונת אספרסו. הבחירה נובעת פעמים רבות מהטעם כמו גם מהרב-תכליתיות והנוחות של המכונה, אך לעיתים קרובות חשיבותו של הניקוי הקבוע אינה מוערכת די הצורך.
במאמר זה, נראה כמה הצעות לייעול התחזוקה וכן הסבר כיצד לנקות את מכונת הקפה הביתית עם חומץ או בלעדיו.
לפני שתתחילו, יש משהו שעליכם לקחת בחשבון! עיינו במדריך מכונת הקפה שלכם כדי לוודא שניקוי עם חומץ מומלץ על ידי היצרן, מכיוון שיש מותגים שאינם מאפשרים זאת משום שכמה מהחלקים שלהם עשויים ממתכת. התהליך הבא שימושי להסרת אבנית ממכונת הקפה והוא יעיל בהסרת הצטברות המינרלים. להלן כמה כלים שתזדקקו להם:
הוראות:
לבסוף, שפשפו את הצד החיצוני של מכונת הקפה במטלית רכה לחה.
במקרה זה, כל שעליכם לעשות הוא לפעול על פי הוראות אלה, שיעזרו לכם להסיר שאריות ואבנית על ידי שימוש פשוט במים ובסבון כלים.
להלן כמה רמזים ועצות שיעזרו לכם להכין את הקפה שלכם בצורה הטובה ביותר, למנוע טעם מר ולשפר את חוויית הכנת הקפה שלכם עוד יותר מיום ליום! מלבד מה שכבר ציינו בפסקאות הקודמות, אנו ממליצים בחום לנסות נוזל להסרת אבנית, מוצר אמין שיכול להאריך את חיי מכונת הקפה שלכם ולתת לכם את הוודאות שתיהנו מספל הקפה שלכם מדי יום, מכיוון שלמכונות קפה מגיעים תמיד מוצרי הניקוי הטובים ביותר שקיימים.
לקבלת התוצאות הטובות ביותר, אנו ממליצים להשתמש בחומר להסרת אבנית ולפעול על פי ההוראות הנכונות לכל דגם של מכונת קפה. כאן תמצאו כמה הדרכות פשוטות לניקוי ולהסרת אבנית עבור חלק ממכונות הקפה הפופולריות ביותר שלנו: