Back
סיפורי לוואצה
ALT alt

כיצד להכין קפה באמצעות מקינטה

בואו לגלות כיצד להכין את הקפה האיטלקי המושלם עם המקינטה האייקונית.

מאת צוות Lavazza 2-3 דקות

שם נרדף לקפה 'תוצרת איטליה', המקינטה היא קרוב לוודאי כלי המטבח הנפוץ ביותר בבתים איטלקיים.

המקינטה היא קנקן קפה שעוצב על ידי אלפונסו ביאלטי בשנת 1933 ולאחר מכן יוצר ליותר מ-105 מיליון יחידות. מוצר זה המעוצב בעיצוב תעשייתי איטלקי מפורסם בכל רחבי העולם והוא מוצג כיום באוסף הקבוע של מוזיאון העיצוב Triennale במילאנו ומוזיאון ה- MoMA בניו יורק.

המקינטה שינתה מעט את צורתה במהלך השנים, ותמיד שמרה על צורתה המתומנת האופיינית מאלומיניום, אשר נרשמה כפטנט ומייצגת את אחד האלמנטים הייחודיים והמקוריים של המוצר. כיום, המקינטה ידועה בכל העולם כסמל 'תוצרת איטליה'.

מאיפה מגיע השם?

מקור השם מקינטה בשמה של עיר הנמל מוקה, בתימן, ממנה יצאו ספינות עמוסות בקפה לכיוון מערב. במשך מאות שנים, תימן הייתה אחד האזורים הראשונים והידועים ביותר לייצור קפה, במיוחד באיכות העראביקה המשובחת.

המקינטה פועלת בצורה פשוטה והיא מושלמת לשימוש ביתי. יש כמה טריקים קטנים אך בסיסיים שיעזרו לכם להשתמש בה בצורה מושלמת ולשמור עליה במיטבה: בואו לגלות את כל הטריקים כדי להשיג את הקסם שבקפה!

שירות לקוחות

זקוקים לעזרה? עיינו בשאלות הנפוצות שלנו או צרו עמנו קשר.

FLAGSHIP STORE

ליהנות מחוויית Lavazza אותנטית בחנויות שלנו.