Back
סיפורי לוואצה
ALT alt

כיצד מכינים קפה וינאי קלאסי

עטפו את עצמכם בחוויה העשירה של הכנת קפה וינאי על פי השיטה הקלאסית של Lavazza.

מאת צוות Lavazza 2-3 דקות

קפה וינאי הוא קל מאוד להכנה. תוך מספר דקות, תוכלו ליהנות מאלגנטיות וינאית מפוארת בכל לגימה.

קפה וינאי הוא וריאציה טעימה לאספרסו הקלאסי. במתכון הייחודי הזה, משלבים קפה עם שוקולד מומס ומעליהם תלולית של קצפת.

רוב האנשים לא יודעים שהמתכון הזה מגיע מהמסורת של בית הקפה הווינאי, שהחלה במאה ה-19, ויש לה ערך היסטורי המוכר אפילו על ידי אונסק"ו. בתוך כל ספל של קפה וינאי, מסתתר סיפור של מפגשים תרבותיים, ספרות, מוזיקה ואומנות.

עבור המתכון הזה, אנחנו ממליצים להשתמש בתערובת מלאת-גוף ועוצמתית, כמו Tierra! Bio Organic¡.

אתם מוכנים להכין קפה שלעולם לא תשכחו?

כלים

ספל
מטרפה

רכיבים

אספרסו
סירופ שוקולד
קרם
שבבי שוקולד

הנחיות

1. יוצקים 1.5 כפות סירופ שוקולד לספל קפה.

2. לאחר מכן, מכינים אספרסו ארוך, מוזגים אותו לתוך הספל ומוסיפים 3 כפות קצפת.

3. בוזקים שבבי שוקולד מעל.

הוא כמעט מוכן! תוך מספר דקות תוכלו ליהנות מהפסקת קפה טעימה ומעודנת.

שירות לקוחות

זקוקים לעזרה? עיינו בשאלות הנפוצות שלנו או צרו עמנו קשר.

FLAGSHIP STORE

ליהנות מחוויית Lavazza אותנטית בחנויות שלנו.