Back
סיפורי לוואצה
ALT ALT

סורבה קפה מרענן

הסודות להכנת סורבה טעים עם טוויסט של קפה. ליהנות מהמתכונים של Lavazza עם היקרים לכם.

מאת צוות Lavazza 2-3 דקות

סורבה קפה, אחת הגרסאות האהובות ביותר של הקינוח האיטלקי המפורסם והאהוב מאוד, הסורבה הקלאסי.

הקינוח הקר הזה נחשב לאב הקדמון של גלידת הפירות.

מרענן וטעים, זהו הקינוח המושלם לכל עונה.

מקורותיו מתוארכים לעת העתיקה, כאשר הקיסר נירון הביא קרח מהרי האפנינים לרומא. בסיציליה, למדו הערבים להשתמש בשלג מהר אתנה מעורבב עם מלח ים כדי לשמור על טמפרטורה נמוכה במהלך הכנת הסורבה.

את המצאת הסורבה ניתן לייחס לדייג מאצ'י טרזה שבסיציליה, שיצר את האב טיפוס של הגלידרייה באמצעות תערובת של מלח ים ושלג.

כדי להכין את הקינוח הטעים הזה, אנחנו ממליצים להשתמש בקפה Delizioso. אספרסו שאין שני לו, עשוי מפולי עראביקה מברזיל, אסיה, ומרכז-דרום אמריקה עם תווים ארומטיים רכים ומתוקים. 

רכיבים

330 מ"ל מים

180 גרם אספרסו (6 מנות אספרסו ריסטרטו)

120 גרם סוכר

150 גרם שמנת מתוקה

6 כפיות של אספרסו ו-13 כפיות של ליקר אמרטו 

הנחיות

1.     מכינים אספרסו.

2.     ממיסים את הסוכר באספרסו ומוסיפים את המים: יש לערבב היטב.

3.    לאחר מכן, מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים עד לקבלת צבע אחיד.

4.     מוזגים הכול לתוך כלי פלסטיק ומאחסנים במקפיא למשך 5-4 שעות. (ככל         שהכמות רבה יותר, כך יש להשאיר את הנוזל במקפיא זמן רב יותר).

5.     לאחר ההקפאה, שוברים לחתיכות בגודל של קובייה

לבסוף:

מוסיפים את כפיות נוזל האספרסו והאמרטו, ומערבבים את התערובת כולה בבלנדר ידני. סורבה הקפה מוכן להגשה!

שירות לקוחות

זקוקים לעזרה? עיינו בשאלות הנפוצות שלנו או צרו עמנו קשר.

FLAGSHIP STORE

ליהנות מחוויית Lavazza אותנטית בחנויות שלנו.