Back
סיפורי לוואצה
ALT ALT

מתכון לפילה בקר מתובל בקפה

אחת המנות המפורסמות והאהובות ביותר בעולם: מתכון קפה מעולה בגרסה של Lavazza.

מאת צוות Lavazza 2-3 דקות

פילה הבקר הוא אחת המנות הכי אהובות ומוכרות בעולם.

ניתן לראות אינספור גרסאות שונות של המנה הזו, בעלת המקורות העתיקים, בתרבות הגסטרונומית של מדינות רבות ברחבי העולם.

 זהו שילוב טעים ומזין של טעמים, מושלם לארוחת צהריים או ערב.

אבל האם אי פעם חשבתם להוסיף לה קצת טעם של קפה? בואו נראה איך עושים זאת!

כדי להכין את המתכון הטעים והקל הזה, אנו ממליצים להשתמש בתערובות כמו Prontissimo! Classico. תערובת נפלאה של קפה נמס מ-100% קפה עראביקה, לקפה חלק ומאוזן, עם רמיזות קלות של קרמל.

רכיבים

פילה בקר אחד

50 גרם קמח "00"

2 ביצים

50 גרם פירורי לחם

100 גרם שקדים פרוסים

42 גרם קפה נמס 40 גרם סוכר

2 תפוזים

2 פקעות שומר

מלח לפי הטעם

אבקת קפה לפי הצורך

שמן זית כתית מעולה לפי הטעם


הנחיות

חותכים את הפילה לקוביות בגודל 3-4 ס"מ.

מכינים את הקפה

1.       מוזגים אותו לתוך קערה עמוקה וטובלים בתוכו את נתחי הבשר.

2.      מכסים בניילון נצמד ומשאירים להשריה.

מכינים ציפוי פירורי לחם קלאסי

1.       מכינים את ציפוי פירורי הלחם על ידי טבילת הנתח בקמח, לאחר מכן בביצים ובסוף טובלים בפירורי הלחם עם פרוסות השקדים.

2.       מוודאים שהנתחים מכוסים כמו שצריך בציפוי ומטגנים בשמן זית כתית מעולה.

3.     מסירים את שאריות השמן על ידי הנחת הנתחים על גבי נייר סופג.

מכינים את הסלט

1.     מוסיפים את השומר החתוך-דק ואת פרוסות התפוזים.

2.    מתבלים את הסלט ברוטב סיטרונט תפוזים. 


לסיום

מניחים את קוביות הבשר במרכז הצלחת, מוסיפים את הסלט בצד ומפזרים על הכול אבקת קפה.

שירות לקוחות

זקוקים לעזרה? עיינו בשאלות הנפוצות שלנו או צרו עמנו קשר.

FLAGSHIP STORE

ליהנות מחוויית Lavazza אותנטית בחנויות שלנו.