Back
סיפורי לוואצה
ALT ALT

מתכון לקפה מפתיע בחליטה קרה

Lavazza רוצה לספר לכם את הסודות להכנת קפה בחליטה קרה מרענן וטעים.

מאת צוות Lavazza 2-3 דקות

קפה בחליטה קרה עשיר בתכונות ארומטיות וניתן לצרוך אותו במשך כמה ימים.

מיוצר באמצעות שיטת מיצוי קרה שדורשת לפחות 7 או 8 שעות עיבוד,  המכשיר שמשמש לשיטת ההכנה הזו נקרא Toddy והוא מורכב מ-3 חלקים: צנצנת זכוכית עליונה בה מונחים המים הקרים, מכל מרכזי. לקפה טחון וקנקן תחתון לאיסוף המוצר הסופי.

הקפה מתערבב עם המים, טיפה אחר טיפה, בפרקולציה של כ-8 טיפות בכל 10 שניות.

כיצד עובד המיצוי הקר?

הטיפות עוברות דרך אבקת הקפה, לוכדות את המאפיינים שלו, ויוצאות צבועות ועשירות בארומות וחומרים. היתרון של משקה זה הוא חיי המדף שלו שמאפשרים לכם להכין אותו בכמויות גדולות; למעשה, ניתן לשמור קפה שהופק בתהליך של חליטה קרה בין 2-3 ימים במקרר.

אמנם קפה בחליטה קרה התפרסם בקרב אוהבי הקפה בזכות האמריקנים, אך היפנים נהנו מקפה זה עוד במאה ה-17.

במהלך אותה תקופה החלו סוחרים הולנדים להציג אותו לשאר העולם; זו הסיבה שכיום הוא ידוע גם בשמות קפה הולנדי או קפה קיוטו.

כמו כל כוכב אחר, גם לקפה בחליטה קרה יש את הסודות שלו. 

שירות לקוחות

זקוקים לעזרה? עיינו בשאלות הנפוצות שלנו או צרו עמנו קשר.

FLAGSHIP STORE

ליהנות מחוויית Lavazza אותנטית בחנויות שלנו.