*Lavazza אינה שותפה של Nespresso, והיא אינה מקבלת ממנה תמיכה או חסות
בואו ללמוד כיצד להכין את המשקה המרענן והאהוב הזה בכמה שלבים פשוטים. שפרו את רגעי הקפה שלכם.
קפה קר בטעם וניל הוא אחד הגרסאות האהובות והפופולריות ביותר של הגרסה האיטלקית לקפה קר קלאסי.
קפה קר הוא משקה מרענן שאופייני לאזור סלנטו של איטליה.
הוא מוכר בוולנסיה בשם "Café del Tiempo", מקורותיו של המשקה הזה בספרד, אולם הוא הפך לשם דבר בסלנטו כבר בתחילת המאה ה-17.
כדי להכין את המתכון הטעים והקל הזה, אנו מציעים להשתמש בתערובת כמו Crema e Gusto: תערובת מאוזנת ומלאת-גוף, אידיאלית לאלו שאוהבים טעם מעוגל.
1 כוס קפה אספרסו (מקינטה)
150 מ"ל חלב
2 כפות סירופ וניל
6-8 קוביות קרח קפה (מקינטה)
מכינים קוביות קרח קפה
1. לוקחים תבניות של קוביות קרח ומוזגים את הקפה: חשוב לא להמתיק את הקפה אחרת הוא לא יקפא.
2. ממלאים כוס בנפח של 300 מ"ל בקוביות קרח הקפה ומוסיפים 250 מ"ל חלב.
3. מכינים, ואז ממיסים את סירופ הווניל לתוך הקפה.
4. מוזגים אותו מעל החלב והקרח.
מגישים את הקפה הקר בטעם וניל עם קשית והוא מוכן!