ALT alt

בואו ליהנות מהמתכון הטוב ביותר לקפה קר בטעם וניל

בואו ללמוד כיצד להכין את המשקה המרענן והאהוב הזה בכמה שלבים פשוטים. שפרו את רגעי הקפה שלכם.

מאת צוות Lavazza 2-3 דקות

קפה קר בטעם וניל הוא אחד הגרסאות האהובות והפופולריות ביותר של הגרסה האיטלקית לקפה קר קלאסי.

קפה קר הוא משקה מרענן שאופייני לאזור סלנטו של איטליה.

הוא מוכר בוולנסיה בשם "Café del Tiempo", מקורותיו של המשקה הזה בספרד, אולם הוא הפך לשם דבר בסלנטו כבר בתחילת המאה ה-17.

כדי להכין את המתכון הטעים והקל הזה, אנו מציעים להשתמש בתערובת כמו Crema e Gusto: תערובת מאוזנת ומלאת-גוף, אידיאלית לאלו שאוהבים טעם מעוגל. 

רכיבים

1 כוס קפה אספרסו (מקינטה)

150 מ"ל חלב

2 כפות סירופ וניל

6-8 קוביות קרח קפה (מקינטה)

הנחיות

מכינים קוביות קרח קפה

1.       לוקחים תבניות של קוביות קרח ומוזגים את הקפה: חשוב לא להמתיק את הקפה אחרת הוא לא יקפא. 

2.       ממלאים כוס בנפח של 300 מ"ל בקוביות קרח הקפה ומוסיפים 250 מ"ל חלב.

3.       מכינים, ואז ממיסים את סירופ הווניל לתוך הקפה.

4.       מוזגים אותו מעל החלב והקרח.

לסיום

מגישים את הקפה הקר בטעם וניל עם קשית והוא מוכן!

שירות לקוחות

זקוקים לעזרה? עיינו בשאלות הנפוצות שלנו או צרו עמנו קשר.

FLAGSHIP STORE

ליהנות מחוויית Lavazza אותנטית בחנויות שלנו.