Back
סיפורי לוואצה
ALT alt

מתכון ל-V60: שיטה יפנית מוערכת להכנת קפה

בואו לגלות איך מכינים ספל קפה פילטר נקי וארומטי בשיטת V60 האותנטית.

מאת צוות Lavazza 2-3 דקות

אל תקראו לו אמריקאי: קפה פילטר זה הוא משקה דליל יותר, עם גוף פחות עקבי מאספרסו, אך שונה מאוד מ"הקפה הארוך" האהוב של ארצות הברית.

ה-V60 מקבלת את שמה מהזווית בת 60 המעלות והצורה החרוטית של צינור הטפטפת שלה. אם משתמשים בה נכון, היא יכולה לייצר ספל קפה נקי מאוד, ולהעצים את הארומות של התערובת האהובה עליכם.

את מקורותיה של שיטה זו ניתן לייחס למליטה בנץ, עקרת בית גרמניה מדרזדן, שבשנת 1908 השתמשה לראשונה בדף נייר כמסנן להכנת קפה. עם זאת, שיטה זו נוצרה בהשראת מהטכניקה היפנית להכנת תה.

איך מכינים את הקפה?

·       משתמשים בתערובת קפה טחון לפילטר

·       מכניסים את פילטר הנייר החרוטי לתוך ה-V60 ומרטיבים אותו בכמות גדולה של מים חמים כדי לחמם את ה-V60 ואת הקנקן וכדי להסיר את ריח הנייר מהפילטרים.

·       מכניסים את מינון הקפה הרצוי לתוך הפילטר החרוט  ומתחילים למזוג.

·       ממשיכים במזיגה עד שמגיעים ליחס החליטה הרצוי (היחס בין המים לקפה הטחון). כ-30 שניות למיצוי של 2-3 דקות.

שירות לקוחות

זקוקים לעזרה? עיינו בשאלות הנפוצות שלנו או צרו עמנו קשר.

FLAGSHIP STORE

ליהנות מחוויית Lavazza אותנטית בחנויות שלנו.